[Best]

Γιώργος Καρατζαφέρης

Ελλάδα γεια σου. Η καθημερινή εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Δευτέρα με Παρασκευή στις 15:30 στο Αρτ.                                                                       
-

-

Γιώργος Καρατζαφέρης Γιώργος Καρατζαφέρης Reviewed by Αρτ Tv on 11:00:00 μ.μ. Rating: 5

33 σχόλια

 1. Ωραία δημοκρατία ! Δήμαρχοι κ' περιφερειάρχες του 20% παίρνουν δώρο στις επαναληπτικές εκλογές τόσους συμβούλους ώστε να έχουν ισχυρή αυτοδυναμία π.χ. Καμίνης 21% και 29 σύμβουλοι - όλοι οι υπόλοιποι 79% και 20 σύμβουλοι . Έτσι οι πολίτες αποφασίζουν συνεργασίες και ο νόμος επιβάλλει αυτοδυναμίες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. (γράφει ο Σ. Ρίζος) αυτό λες ανώνυμε;;; το άλλο με την ωμή κοροϊδία; να φωνασκούν οι απερχόμενοι, για ποιο πράγμα; για ποιο πράγμα κόπτονται οι της ΝΔ; για το να το μνημόνιο πως δηλαδή ορθώς το επέβαλαν, και πρέπει να τους ψηφίσουμε ξανά; αυτοί τρελαίνουν και πεθαμένους φίλε μου. να τους πούμε λοιπόν ότι, σαν βάλαμε στα κοινά ταμεία κλέφτες, φέραμε τούτους τώρα, να επαναφέρουμε τους ήδη δοκιμασμένους; αυτό το τρελοκομείο δεν μπορώ να το καταλάβω, μήπως εσύ ανώνυμε;;;;;;

   Διαγραφή
  2. Ειστε καταπλικτικος ,εχετε τελειο λογο και γνωστεις της ελληνικης .με τελειο χιουμορ ,σας παρακολουθω και σας ακουω με τη σοφοτητα που μιλατε

   Διαγραφή
 2. «ΕΒΡΑΙΟΙ» - ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

  Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

  Κατ’αρχάς σας στέλνω με την παρούσσα θερμά αγωνιστικά συγχαρητήρια για την δυναμική επιστροφή σας στην πολιτική σκηνή της χώρας απο την οποία η απουσία σας ήταν εμφανέστατη καθ’ώς και η «σιωπή» σας στο Ελληνικό κοινοβούλιο «εκκωφαντική»...
  (Είχα την τιμή να σας συναντήσω στο γραφείο σας στην ART όπου η τόσο πληθωρική σας προσωπικότητα με κατ’επληξε ώστε άλλα να θέλω να σας πώ και άλλα είπα τελικώς).

  Χθες στην εκπομπή σας « Η Ελλάδα μιά γειτονια», αναφερθήκατε, με κάποια αμφισβήτηση σον αφορά στον πραγματικό αριθμό, που είχαν οι Εβραίοι από τους Ναζί κατα τον Β’ Π. Πόλεμο.

  Όλοι γνωρίζουμε αλλά σπανίως αναφαίρεται έστω και περιληπτικώς, των επί παγκοσμίου επιπέδου συνωμοσιών και εγκλημάτων που έχουν διαπράξει το «Σιωνιστικό Κίνημα» και το «Ιουδαϊκό Πρακτωρείο» σε βάρος των εθνών και των λαών, χρειάζεται πολλές εκατοντάδες χιλιάδες σελίδες για να περιγραφούν.

  Με συντομία θα προσπαθείσω να εξηγήσω, για να αντιληφθεί επι τέλους ο κόσμος, ποιός είναι ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ των διώξεων, που έγιναν από τους Γερμανούς, κατά τον Β’, παγκόσμιο πόλεμο, εις βάρος των Εβραίων.

  Υπάρχουν αναμφισβήτητα ιστορικά ντοκουμέντα όπου αναδεικνύεται πλήρως η βρωμερή καπηλεία που έκανε και κάνει ο Διεθνής Σιωνισμός σε βάρος των θημάτων του Ναζισμού.

  ΟΛΟΙ μας, ακούμε τακτικά, πως κατά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο οι Γερμανοί συγκέντρωσαν από την χώρα τους και την κατεχόμενη Ευρώπη περί τα 6.000.000 Εβραίους, που θανάτωσαν στα ναζιστικά κρεματόρια, θαλάμους αερίων κλπ.
  Το ότι οι χιτλερικοί θανάτωσαν στα στα ναζιστικά κρεματόρια, θαλάμους αερίων κλπ κάπου 6.000.000 Ευρωπαίους είναι σχεδόν αλήθεια.
  Αυτό όμως που ΔΕΝ είναι αλήθεια, αλλά ένα ακόμα τερατώδες ψέμμα του Διεθνούς Σιωνισμού, είναι ότι τα 6 αυτά εκατομμύρια του ναζισμού ήταν Εβραίοι.
  Οι τελευταίοι που θανατώθηκαν στα χιτλερικά στρατόπεδα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από 2.000.000 όπου θα δείτε παρακάτω ότι τον αριθμό αυτό τον παρέδωσε συνειδητά στους ναζί η Σιωνιστική ηγεσία. (μην ξεχνάτε ότι σχεδόν ουδείς εθανατώθη από την αριστοκρατική φυλή των Σάμπρα, ότι πάθανε το πάθανε όλες οι άλλες παρακατιανές φυλές).

  Την απόλυτη τεμμηρίωση όμως της απόψεως αυτής την έκαναν δύο Ευρωπαίοι επιστήμoνες:
  1. Ο Richard Harwood, Καθηγητής τη Ευρωπαϊκής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Στο βιβλίο του, που τύπωσε το 1947, υπό τον τίτλο «Απέθαναν πράγματι 6 εκκατομύρια; Η Αλήθεια επί τέλους» - ¨Εκδοση «Historical Review. Press-London, απεκάλυψε με αδιάσειστα στοιχεία πως «ούτε 2 δεν ήταν τα εκατομμύρια των Εβραίων που δολοφονήθηκαν από τους ναζί.
  Τα ντοκουμέντα αυτά ήταν οι πλήτεις κατάλογοι, (με ονοματεπώνυμα, χώρες προέλευσης, ημέρα σύλλήψεως, ημέρα, τόπο και τρόπο εκτελέσεως κ.λ.π.), κα’όλη την διάρκεια του πολέμου.

  2. Ο άλλος Ευρωπαίος επιστήμωνας, που με άλλα παράλληλα ντοκουμέντα απεκάλυψε το ίδιο Σιωνιστικό ψεύδος είναι ο Γερμανός Δικηγόρος Manfred Roeder, συγγραφέας του βιβλίου «ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ AUSCWHITZ».

  Σεβόμεθα και καταδικάζουμε σφόδρα τον όποιο αριθμό των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας αλλά μέχρι εδώ....

  Αυτά για την ιστορία όσο πιό σύντομα γινόταν γι’αυτό το τεράστιο θέμα.

  Σας ευχαριστώ Κύριε Πρόεδρε για τον χρόνο σας να με διαβάσετε,

  Με μεγάλη Εκτίμηση

  Κυριάκος Εμμ. Φουράκης
  Ναυπηγός Μηχανολόγος, (M.Sc.)
  & τ. Α’ Μηχανικός Ε. Ν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

   ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

   ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

   ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ.

   ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΙ.

   ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

   ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.
   (ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ).
   ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ.

   (ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΙ, ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ,
   ΧΑΡΑΚΙΡΙΑ) κ.λ.π.
   ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

   *ΣΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.*

   ************************************************************************************

   ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.
   ΑΛΛΟ ΚΑΥΣΗ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

   ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
   ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ,
   ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ,

   ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ,
   ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
   ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.
   ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

   π.χ. ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
   ΤΩΝ 1600 περίπου ΑΤΟΜΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
   ΔΙΑ ΔΟΛΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ
   ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
   ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ..... κ.α.
   ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ...
   ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

   *********************************************************************************************
   Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ (γιά τό *ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ*)
   ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
   ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΔΟΚΙΜΟ ΟΡΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

   Διαγραφή
 3. Αγαπητέ Γιώργο,
  Αναρωτιέμαι, γιατί ενώ η κυβέρνηση καίγεται να ανοίγουν τα καταστήματα, όλα τα σαββατοκύριακα του χρόνου, δεν κάνει το ίδιο και για το δημόσιο και τις τράπεζες ??

  Αν υπάρχει κάτι, που πρέπει να λειτουργεί τα σαββατοκύριακα, είναι το δημόσιο και οι τράπεζες που έχουν μονίμως ουρές !!

  Έχει τα κότσια να το κάνει ??

  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γιά τό Δημόσιο θά έρθει ή ώρα πού θά - προσπαθήσει νά τό - κάνει . Γιά τίς τράπεζες όμως , ΠΟΤΕ . Μήν ξεχνάμε ότι οί τράπεζες πλέον μπορούν νά... κουρεύουν καί τά Σ/Κύριακα - αργίες κατά τό δοκούν . Τίς εργάσιμες δέν τούς συμφέρει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. AΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!
  ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
  ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΜΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!
  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΛΑΙ ΣΟΥ.
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ.
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
  ΑΚΗΣ ΠΕΡΑΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σεβαστές όλες οι απόψεις που διατυπώθηκαν. Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι ο Πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πατριώτης, έχει καλές προθέσεις, και εργάζεται για το καλό της Χώρας και όχι για την εξυπηρέτησι των συμφερόντων ξένων κέντρων αποφάσεων. Η άποψίς του, ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και ότι μ' αυτή την πολιτική η Χώρα θα πηγαίνη από το κακό στο χειρότερο είναι πέρα για πέρα σωστή. Ένα όμως πράγμα πρέπει να καταλάβουμε πολύ καλά όλοι μας: Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, οι οποίοι, δυστυχώς, αντιπροσωπεύουν ένα Νεο-Οθωμανικό Καθεστώς στήν Ελλάδα, το οποίο δεν έχει καμμία σχέσι με Δημοκρατία, προσπαθεί να επιβληθή και να ριζώση με φιρμάνια (είναι οι ' Νόμοι ' που παράγει η ' Βουλή ' της δήθεν Ελληνικής Δημοκρατίας με τις ευλογίες και του Προέδρου Παπούλια), επιβάλει χαράτσια και ρουφάει, στην κυριολεξία, το αίμα του Ελληνικού Λαού, έχοντας μετατρέψει τους Έλληνες σε ραγιάδες και τη Χώρα σ' ένα απέραντο Πτωχοκομείο, ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, και αυτό δεν χρειάζεται πολύ εξυπνάδα για να το καταλάβη κανείς. Ούτως, λοιπόν, εχόντων των πραγμάτων, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Νά περιμένουμε, υπομονετικά να μας πάρη το κεφάλι ο ΑΓΑΣ ή, μήπως, πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά με πρώτο βήμα την γενική ανυπακοή στα μέτρα που λαμβάνει εναντίον μας η ' Χούντα'; Μή ξεχνάτε αυτό που έλεγαν οι γεροντότεροι: Φωνή Λαού, οργή Θεού. Εσείς τι λέτε, κύριε Πρόεδρε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έχει δίκιο ο ΑΚΗΣ από το ΠΕΡΑΜΑ. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι πρακτικά αδύνατο να αλλάξουν πολιτική, αφού έχουν δεσμευθεί με τις υπογραφές τους. Επομένως ο Γιώργος Καρατζαφέρης ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ για να μην προδώση τους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν. Ακούς, Πρόεδρε; ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ. Το ευχόμαστε και το ελπίζουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητέ κύριε Τσίπρα, ως έλληνας πολίτης, σας καταθέτω τις προτάσεις μου για το μεγάλο θέμα της νέας συμφωνίας με τους εταίρους δανειστές μας:
  Προσέξτε! Όσους εχθρεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ, οι εντός και εκτός Ελλάδος, μόνο δύο πράγματα τους έμειναν να κάνουν κι αν δεν λάβετε μέτρα θα τα κάνουν!
  Α) Να πάρετε σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, που θα γίνουν η αιτία να σας καταψηφίσει ο λαός στις επόμενες εκλογές.
  Β)Εάν οι βουλευτές των δύο κομμάτων που σχημάτισαν κυβέρνηση δεν ψηφήσουν την συμφωνία που θα καταθέσετε στην βουλή, αυτοί πιστεύω έχουν σχέδιο, δεν θα γίνει κάτι αυθόρμητο, πιστεύω πως ήδη έχουν ασκήσει επιρροή στα κόμματα που επηρεάζουν εδώ στην Ελλάδα, να ψηφίσουν την όποια συμφωνία με απώτερο στόχο: α) την κάθοδό σας από την πρωθυπουργία και δεύτερον τον διαμελισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
  Κάποιος αφελής σχολιαστής, θα έλεγε πως ως πρωθυπουργός έχετε πονοκέφαλο με την αριστερή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικά έχω την γνώμη πως η αριστερή πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ είναι το αντίβαρο απέναντι στους αδιάλλακτους εταίρους μας.
  Όσο πάλι αφορά τις διαπραγματεύσεις που κάνετε έχετε να λέτε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν μέσα στο ίδιο σας το κόμμα. Όμως για να μην χάσουμε το κεντρικό θέμα εδώ πρέπει να κάνω μια πιο βαθιά ανάλυση. ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, έτσι θα μπορέσουν να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ!
  Και εδώ μπαίνει το ερώτημα, πως μπορούμε να τα κάνουμε όλα θετικά για την Ελλάδα, για σας και για τον ΣΥΡΙΖΑ; Κι όμως μπορούμε: Πρώτον εσείς σαν πρωθυπουργός δεν πρέπει να πιστέψετε στην υποτιθέμενη φιλία των Γερμανών, σας το λέω ωμά θα κάνετε παρέα στον Σαμαρά! Η μεγαλύτερη επιτυχία της Γερμανίας θα είναι να ανατρέψει εσάς και γενικότερα την ελληνική κυβέρνηση! Και επειδή βλέπουν πως απέναντι τους έχουν ένα διανοούμενο έλληνα πρωθυπουργό θα χρησιμοποιήσουν υψηλές στρατηγικές ώστε να το πετύχουν!
  Τι προτείνω: Πάρτε δημόσια θέση ότι πριν πάτε στην βουλή οποιαδήποτε συμφωνία θα γίνει πρώτα δεκτή από το σύνολον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αν το κάνετε αυτό αυτόματα θα αφοπλίσετε τους εταίρους, γιατί δεν θα ποντάρουν στο σχίσμα του ΣΥΡΙΖΑ και στην δική σας αποξήλωση. Με αυτήν σας την στρατηγική, η αντίδραση των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ θα ληφθεί σοβαρά υπόψη τους, γνωρίζοντας οι εταίροι πως χωρίς την δική τους συγκατάθεση δεν θα φτάσει προς ψήφιση στην βουλή καμία συμφωνία.
  Καλή επιτυχία, με εκτίμηση Γιάννης Κωνσταντάκης
  25- Μαΐου 2015
  Κοινοποίηση στον κύριο: Γιώργο Καρατζαφέρη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΥΡΙΟΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΙΛΑΤΕ;;;

  ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ;;;
  ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΟΧΛΟ ΚΑΙ ΜΕΛΑΜΨΕΣ ΟΡΔΕΣ ΑΓΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ;;;;;;
  ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ, ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ;;;*

  TΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Λέγομαι Κ.Παρασκευάς συστήνομαι επειδή δεν μου αρέσει να λέγομαι ανώνυμος.
  Πρόεδρε κάλεσε μας δίπλα σου,ονομαστικά,για να αλλάξουμε την Ελλάδα,βαρέθηκα να είμαι στο πλάι και να ακούω μόνο.
  Είμαι 45αρης έτοιμος να παλέψω για τα ιδανικά μου,Πόντιος,Έλληνας,Σαλονικιός.
  Ναι σε πλήγωσαν,σε πρόδωσαν,αλλά υπάρχουν άνθρωποι που σε πιστεύουν,ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ....Κάλεσε μας.
  Σε ευχαριστώ..
  Κων/νος Παρασκευάς
  kostas.paraskevas@windowslive.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Στόν Κεμαλιστή καί Μογγολοτουρκόφιλο Φίλη,
  ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.
  Ο ΒΑΡΟΥΦ   (ΑΚΗΣ)   ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ, ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ κ.λ.π. 

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΩΝΙΑ.
  (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.
  ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.  "ΑΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΑ".
  ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ, (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ).

  ο Αριστοτέλης (4ος αι. π.Χ.) την αποκαλεί "Ελλάδα την αρχαίαν",
  που  λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων βρίσκεται υπό Αλβανική κυριαρχία. 
  Πρώτοι κάτοικοι της Ηπείρου θεωρούνται οι Πελασγοί.
  Ο Πτολεμαίος Κλαύδιος, έλεγε "ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ" κ.λ.π. 

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Θέλω πίσω την Ελλάδα
  μ' ακούτε ρε;
  Θέλω πίσω την Ελλάδα
  των ηρώων την πατρίδα
  που έβγαλε Κολοκοτρώνη,
  Βελουχιώτη, Βενιζέλο, Λεωνίδα
  Θέλω πίσω την πατρίδα μας
  το χώμα των προγόνων μας
  την γη των Ελλήνων
  την γη των ηρώων
  την γη των γονιών μας
  την δική μας γη ρε
  Θέλω πίσω την Ελλάδα
  την γη και την καρδιά μου
  για να την κληρονομήσουν
  κάποια μέρα τα παιδιά μου
  Δεν ξεπουλιέμαι μ' ακούτε;
  Έχω φωνή, αντέχω, ζω, αναπνέω
  όσα θέλει η καρδιά μου
  τους τρανούς θα τα χαρίσω
  Ένα μόνο δεν πουλιέται
  η πατρίδα που θα ζήσω
  Ένα πράγμα μόνο ζητάω
  φέρτε μου πίσω την Ελλάδα
  μ' ακούτε ρε;
  Θέλω πίσω την Ελλάδα
  είναι δική μου
  Φέρτε μου πίσω την Ελλάδα
  ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ!

  (από το τραγούδι ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Το δούλεμα συνεχίζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία που μπόρεσα να μαζέψω, από την real , και μόνο, από την αρχή της κρίσης έως σήμερα ,, από περικοπές, (περικοπές δεν μπορείς να κάνεις θεωρητικά πρέπει να υπάρχει) και από τους τόκους των δανείων που έχουμε πληρώσει, + το κούρεμα των ομολόγων, μας κάνουν όλα μαζί περίπου 360 δις, τελικά μας δανείζουν, η τους δανείζουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αλήθεια ποιος έδωσε τη λαική εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ να γεμίσει τη χώρα με λαθρομετανάστες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφιζαν οι αλλοδαποί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει την χώρα με λαθρομετανάστες με απώτερο σκοπό να τους δώσει δικαίωμα ψήφου για ευνόητους λόγους.Ο ΣΥΡΙΖΑ για μένα ήταν πάντα το κόμμα που υποστήριζε τα συμφέροντα των αλλοδαπών και αυτό είναι ακόμα ,απλά θέλει να μας παρουσιάζεται ως κάτι άλλο για ψηφοθηρικούς λόγους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ GAY. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ....ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ο Τσίπρας έχει βρεθεί στην κυβέρνηση λαθραία λέγοντας,ότι πίστευε ότι χρειαζόταν να πει, για να τον ψηφίσουν,ξεγελώντας τους περισσότερους ψηφοφόρους.Όπως οι φίλοι του οι λαθρομετανάστες λένε ότι είναι ότιδήποτε πιστεύουν ότι χρειάζεται να πουν, για να τους αφήσουν ελεύθερους.
  Έτσι εξηγείται ότι από κουμουνιστής,αντιευρωπαιστής,αντιαμερικάνος κ.τ.λ άρχισε να μας παρουσιάζεται ως φιλοευρωπαίος,ότι είναι αυτός που θα βγάλει την Ελλάδα από το μνημόνιο και γενικά ότι πίστευε ότι θα ήθελαν οι άνθρωποι να είναι,για να τον ψηφίσουν.
  Όλως τυχαίως όταν έβλεπε ότι εκλέγεται.
  Στην συνέχεια έκαναν ότι μπορούσαν για να μην πάρουν αυτοί ή μόνο αυτοί το πολιτικό κόστος του μνημονίου που έφεραν.
  Έστησαν ένα σκηνικό διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ,έκαναν δηλαδή μια νέα παράσταση,παριστάνοντας ότι διαφωνούν και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτό έγινε κάτι διαφορετικό.
  Πραγματικά παράσταση για Oscar που συμμετείχαν μεγάλα ονόματα,Α.Βαγενά,Π.Χα'ι'κάλης,και άλλοι, αλλά παράσταση.
  Τώρα έχουν στήσει ένα νέο σκηνικό προσπαθώντας να μας πείσουν
  ότι τα νησιά και τα θαλασσια σύνορα δεν μπορουν να φυλαχθούν,παριστάνοντας ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί,με απώτερο στόχο αυτούς που μπαίνουν με τη βία στη χώρα, να τους έχουν πολιτικούς φίλους και να τους ψηφίζουν.
  Αυτή τη φορά όμως δεν θα τους πιάσει το κόλπο.
  Πιστεύουν εσφαλμένα ,αν πιστεύουν,ότι θα τους χρηματοδοτούν για να τους τα'ί'ζουν.
  Για αυτό ακριβώς τον λόγο δεν τους χρηματοδοτούν από την Ευρωπαική Ένωση.Για να τους αναγκάσουν να φυλάξουν τα σύνορα και καλά κάνουν.
  Διότι αν δεν γίνει αυτό, κάποιοι θα πληρώνουν για να τους τα'ί'ζουν και οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν θα λένε ευχαριστώ αλλά θα τους κατηγορούν και από πάνω,όπως κάνουν τώρα.
  Η κυβέρνηση απ'ότι φαίνεται όχι μόνο δεν θεωρεί υποχρέωση της να διαφυλάξει την εθνική κυρίαρχία και αξιοπρέπεια της χώρας και να φυλάξει τα σύνορα,αντιθέτως θέλει να μας πει ότι είναι υποχρεωμένη να επιτρέπει σε οποιονδήποτε ,ανεξάρτητα αν είναι τζιχαντιστής ή όχι να περνάει.Είτε το κάνει από φόβο ή είτε το κάνει επειδή νομιζει οτι έχει συμφωνήσει με την Τουρκία ,είναι εσχάτη προδοσία διότι παραδίδει την εθνική κυριαρχία στους λαθρομετανάστες.
  Διότι όλοι οι λαθρομετανάστες που έρχονται στη χώρα από την Τουρκία έρχονται με την βία και το έτσι θέλω και παρά την θέληση μας.
  Av οποιαδήποτε κυβέρνηση όπως ισχυρίζονται οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,ήταν υποχρεωμένη να επιτρέπει σε οποιονδήποτε να περνά τα σύνορά της χώρας της, απλά επειδή έτσι το θέλει ,τότε οποιαδήποτε χώρα βρεχόταν από θάλασσα θα την καταλάμβανε οποιαδήποτε άλλη κατά βούληση απλά περνώντας κατά χιλάδες οι πολίτες με βάρκες στην χώρα.
  Με την ίδια "λογική" κανένας αστυνομικός δεν θα είχε δικαίωμα να χρησιμοποίησει το όπλο του για να προστατεύσει πολίτες.
  Με ποιόν είναι λοιπόν η κυβέρνηση,με αυτούς που εισβάλουν στη χώρα ή με εμάς τους πολίτες.Ποιους προστατεύει έτσι, εμάς ή αυτούς που εισβάλουν στη χώρα;
  Η κυβέρνηση όχι απλά δεν είναι υποχρεωμένη να επιτρέπει στους λαθρομετανάστες να περνάνε τα σύνορα,αντιθέτως είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιεί τα σώματα ασφαλείας για να μην επιτρέπει σε κανένα να περνά τα σύνορά μας με τη βία και το έτσι θέλω και να καταπατά την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπειά μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Με τον Τσιπρα οι πλουσιοι εγιναν πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτοχωτεροι!Ελεος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Προηγούμενος ανώνυμος σχολιαστής (29 Μαρτίου 2016 - 4:21 μ.μ) αναπτύσσει κάποιες πολύ σημαντικές σκέψεις για το υπ’ αριθμόν ένα Ελληνικό Πρόβλημα αυτή τη στιγμή πού είναι το θέμα των 'λαθρομεταναστών' (άς χρησιμοποιήσουμε, προς το παρόν, αυτόν τον όρο). Με αφορμή τις σκέψεις αυτές θα αναφέρω και τις δικές μου παρατηρήσεις.
  Κατ’ αρχήν, όσον αφορά στη γενεσιουργό αιτία του προβλήματος, διαβάζουμε, κατά καιρούς, στις αφίσες με τις οποίες γεμίζουν οι δρόμοι για τους ιμπεριαλιστές οι οποίοι δημιουργούν τους πολέμους και καλούνται οι Έλληνες να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και τους μετανάστες υποδεχόμενοι αυτούς στη χώρα τους.
  Πολύ κακώς, λοιπόν, οι ιμπεριαλιστές κάνουν τους πολέμους για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα έχουν στους λαούς των χωρών που δέχονται αυτές τις επεμβάσεις. Μέχρι εδώ έχει καλώς. Έχουμε, όμως, εμείς ευθύνη για τις επεμβάσεις αυτές; Ασφαλώς όχι. Μπορούμε εμείς (εννοώ οι Έλληνες) να εμποδίσουμε,ουσιαστικά και δραστικά, αυτούς τους πολέμους; Ασφαλώς όχι. Θα ήταν αστείο, έστω και να διανοηθή κανείς, ότι εμείς θα μπορούσαμε να αντιταχθούμε στις ενέργειες των ιμπεριαλιστών με στρατιωτικά μέσα. Μπορούμε, βέβαια, να κάνουμε αντιπολεμικές διαδηλώσεις. Αυτές, όμως, δεν λύνουν το πρόβλημα.
  Την αντίστασι, όμως, και τις πολεμικές ενέργειες εναντίον των ιμπεριαλιστών, που σε καμμία περίπτωσι δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς, μπορούν να κάνουν οι λαοί που δέχονται τις επιθέσεις, όπως ακριβώς έκανε ο ελληνικός λαός όταν δέχθηκε επίθεσι το 1940 και το 1941 από δύο ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της εποχής εκείνης, την φασιστική Ιταλία και την ναζιστική Γερμανία.
  Να αντιταχθούν, λοιπόν, οι λαοί με τα όπλα σε κάθε απόπειρα επεμβάσεως των ιμπεριαλιστών. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που μπορούν να κάνουν οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά, αν και έχουμε άπειρα παραδείγματα ανθρώπων αυτής της κατηγορίας που αντιτάχθηκαν στους εισβολείς των χωρών τους. Το βάρος πέφτει,επομένως, στους νέους, άνδρες κυρίως αλλά και γυναίκες.
  Γνωρίζουμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των 'λαθρομεταναστών' είναι νέοι άνδρες ηλικίας είκοσι έως τριάντα χρονών. Όσοι απ’ αυτούς προέρχονται από χώρες που έχουν πόλεμο δεν είναι πρόσφυγες ούτε μετανάστες αλλά ριψάσπιδες και λιποτάκτες, διότι οφείλουν να μείνουν στις χώρες τους και να πολεμήσουν. Αυτοί, αντιθέτως, φεύγουν για να σώσουν το τομάρι τους και να εξασφαλίσουν τις ανέσεις τους. Υπενθυμίζουμε ότι οι λιποτάκτες σε καιρό πολέμου εκτελούνται επί τόπου. Άς αποτινάξουμε, επί τέλους, την πνευματική κηδεμονία της αριστεράς και τις αριστερές ιδεοληψίες που επικάθηνται στο μυαλό σαν ομίχλη για να δούμε κατάματα την πραγματικότητα. Εδώ δεν χωράει αλληλεγγύη ούτε ανθρωπισμός, όπως μας λένε οι διάφοροι 'αλληλέγγυοι' ψευτοαεριστεροσοσιαλιστές από τους οποίους έχει γεμίσει, δυστυχώς, ο τόπος. Προσφέροντας, λοιπόν, άσυλο και φιλοξενία στους λιποτάκτες, χύνουμε κι εμείς και αυτοί (οι λιποτάκτες) νερό στο μύλο των ιμπεριαλιστών, αφού τους διευκολύνουμε στο έργο τους. Έτσι έτσι όλο αυτό το αντιιμπεριαλιστικό μένος και η αντιιμπεριαλιστική φιλολογία αλλά και η αντιιμπεριαλιστική 'ρύπανσις' (αφίσες κλπ) πέφτουν όλα στο κενό. Είναι ντροπή για μία χώρα της οποίας ο λαός δεν την εγκατέλειψε και έχυσε ποταμούς αιμάτων στον β' παγκόσμιο πόλεμο σε επιχειρήσεις τακτικών δυνάμεων (εντός και εκτός Ελλάδος), ανταρτοπόλεμο αλλά και αντίποινα εκ μέρους των κατακτητών εναντίον του αμάχου πληθυσμού, να υποδέχεται και να περιθάλπη λιποτάκτες.
  Ανοίξαμε, όμως, ένα πολύ μεγάλο και σύνθετο θέμα και θα συνεχίσουμε κάποια άλλη στιγμή.
  To be continued, όπως λένε οι φιλοι μας οι Εγγλέζοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Παγκοσμιοποίση για μένα είναι μια μεταμφίεση της ιδέας:Ένα Έθνος, μια φυλή, η Γερμανία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσπαθώ να καταλάβω την λογική όλων αυτών που φέρνουν τα μνημόνια.
   Συμπεριφέρονται στην χώρα μας σαν να ήταν ο μεγαλύτερος εγκληματίας του κόσμου και πρέπει οπωσδήποτε να είναι υπό ελεγχο.
   Στην Γερμανία πραγματικά αρμόζει να συμπεριφέρονται έτσι.Υπάρχει λόγος και αυτός είναι να προλάβουμε επανάληψη καταστάσεων και γεγονότων όπως αυτών του 1940,τότε πάλι που η Γερμανία ένιωθε πανίσχυρη.Γεγονότα που,κατά την γνώμη μου,σίγουρα δεν θα έχουν την ίδια μορφή αλλά παρόμοια αποτελέσματα.
   Κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει με την οικονομική εξουθένωση της Ελλάδας,την οικονομική αποδυνάμωση άλλων χωρών και με την προώθηση της παγκοσμιοποίησης από τους Γερμανούς και τους κουμμουνιστές.Με τους οποίους κομμουνιστές της χώρας μας,απ'ότι φαίνεται τα έχουν βρεί σε όλα.

   Διαγραφή
  2. Tη Γερμανία πρέπει κάθε 50 χρόνια να τη βομβαρδίζουμε.
   Ουίνστον Τσώρτσιλ

   Διαγραφή
 26. Ο χαρακτήρας του ανθρώπων είναι η μοίρα τους.
  Ηράκλειτος
  Επειδή λοιπόν ο χαρακτήρας των Γερμανών είναι κακός,έδω θα είμαστε και θα δείτε ποια θα είναι η μοίρα τους.
  Ο χαρακτήρας τους είναι κακός διότι ενώ τους άφησαν να ζήσουν όσους έμειναν μετά την πτώση της Γερμανίας και τους έδωσαν την ευκαιρία να ξαναφτιάξουν την χώρα τους, αυτόι την χρησιμοποίησαν για να ξανακάνουν το ίδιο.
  Απλά τώρα το επιχειρούν(και ως ένα βαθμό έχει γίνει),με άλλο τρόπο.
  'Ετσι νόμιζαν και το '40 ότι θα καταλάβουν και θα κυβερνήσουν την Ευρώπη και την Ρωσία,ίσως αργότερα και τον κόσμο και είδαμε το αποτέλεσμα.'Εχασαν και όλα όσα είχαν.
  'Ετσι νόμιζαν και τότε ότι είχαν έναν μοναδικό, δικό τους τρόπο να καταλάβουν τον κόσμο,ότι αυτοί είναι οι έξυπνοι και ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι είναι ηλίθιοι.
  Δεν έμαθαν όμως ποτέ και ούτε θα μάθουν απ΄ότι φαίνεται,ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται.
  Είναι ευθύνη όλου του υπόλοιπου κόσμου να μην τους επιτρέψει να μην το ξανακάνουν αυτό.
  Απ'ότι φαίνεται ο Ν.Τραμπ έχει αναλογιστεί την ιστορική ευθύνη της Αμερικής, και έχει αρχίσει ήδη να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση και να περιορίζει την Γερμανία.
  'Ενας μεγάλος πολιτικός που απ'ότι φαίνεται μπορεί να καθορίσει το πως θα πάνε τα πράγματα και να κάνει την Αμερική σπουδαία ξανά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μεγάλη δύναμη σημαίνει και μεγάλη ευθύνη.
   Είναι ευθύνη και όλου του υπόλοιπου κόσμου να μην επιτρέψει στους Γερμανούς να το ξανακάνουν αυτό.

   Διαγραφή

Επιλέξτε προφίλ για να σχολιάσετε